Hedef Valilik binasıydı!
Gaziantep Valilik binası yakınlarında bulunan şüpheli paket, emniyeti alarma geçirdi. Çevrede geniş güvenlik önlemleri alınırken, şüpheli paket bomba ekipleri tarafından ihma edildi. Şüpheli paketten el yapımı bomba düzeneği çıktı.
Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğü PKK/KCK-PYD/YPG terör örgütünün Gaziantep’te güvenlik güçleri, kamu kurum ve kuruluşları ile halkın yoğun olarak bulunduğu alanlara yönelik olarak eylem arayışı içerisine olduğuna dair bilgiler edinmesi üzerine, il genelinde güvenlik önlemlerini artırılmıştı.
Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince Şehitkamil ilçesi, Valilik binası arkasında bulunan 100. Yıl Parkı içerisindeki şüpheli paket görülmesi üzerine, bölgede gerekli tedbirler alındı. Bomba İmha ekiplerince şüpheli paket, Jammer (Sinyal Bozucu) da kullanılarak kontrollü şekilde patlatıldı.
İlk belirlemelere göre şüpheli paketin içerisinde el yapımı patlayıcı düzeneği olduğu tespit edildi.
GÜNDEM
04 Haziran 2023UNCATEGORİZED
04 Haziran 2023EKONOMİ
04 Haziran 2023EKONOMİ
04 Haziran 2023GÜNDEM
04 Haziran 2023GÜNDEM
04 Haziran 2023SPOR
04 Haziran 2023Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.